File oslića s limunom i peršunom

File oslića s limunom i peršunom recept
  • Priprema
    5 min
  • Kuhanje
    10 min
  • Broj osoba
    4

Sastojci

Koraci

Korak 1

File oslića začiniti biberom i soli.

Korak 2

U tavi zagrijati maslinovo ulje.

Korak 3

Pržiti file oslića s jedne strane 3-4 minute, a zatim s druge strane još 3-4 minute ili dok ne porumeni.

Korak 4

File izvaditi i ostaviti po strani.

Korak 5

Smanjiti temperaturu, a zatim u tavu dodati maslac i bijeli luk.

Korak 6

Pržiti oko 30 sekundi, a zatim dodati sok i koricu od limuna i isjeckan peršun.

Korak 7

Vratiti file nazad u tavu i peći još oko 1 minute.

Korak 8

File oslića poslužiti s rukolom i kriškama limuna.

Pogledajte još